Vaatame, kuidas Fotoliast Wallprint’i kaudu seinapilte tellida!

Sul on olemas tühi sein, kuid ei ole leidnud õiget ideed? Või on sul olemas idee, kuid pole leidnud õiget pilti? Siis kasuta Fotolia suurt pildikeskkonda, kus saad oma “õiget pilti” otsida pea 45 miljoni pildi seast! Tundub keeruline? Teeme sulle otsimise lihtsamaks:

1. Mine meie kodulehele. Fotoliast piltide otsimiseks meie kodulehe kaudu on sul kaks võimalust. Esimene võimalus on sisestada otsisõna otse kodulehe otsiaknasse, näiteks kassid:

vali kodukalt copy

 

Pildi kohale liikudes tekib pildi paremasse nurka suurendusklaasi märk, millega saad pilti suuremalt vaadata.

2. Teine võimalus, kus pildid natuke suuremalt just pisivaates avanevad, on kasutada Fotolia ikooni, mis asub galerii kõrval.  Vaikimisi on meil pandud esimeseks otsingutulemuseks retroautod (päris kihvtid, eks?):

Otsi pilte

3. Kui sa aga pilti retroautost tellida ei soovi, siis võid kasutada kõiki otsisõnu, mis pähe tulevad – pea kõigele on vasted olemas. NB! Otsimine meie kodulehel käib nii eesti kui inglise keeles (kui sul on mõte olemas, aga ei oska seda sõnastada, võid alati meilt nõu küsida!).  Vajutades sinist nuppu “Veel pilte”, laetakse ette rohkem valikuid.

4. Pannes linnukese “Ainult vektorid” ette, kuvatakse ainult vektorgraafikat ja mitte pilte. Need on huvitav lahendus näiteks postri või kapa näol:

Ainult vektorid

5. Selles vaates aga pildi suuremalt vaatamise võimalust ei ole – pildile vajutades avaneb automaatselt võimalus toodet tellima hakata. Seega kolmas ja võibolla ka kõige mugavam lahendus on otsida pilt kõigepealt välja Fotolia kodulehe pealt. Seal saad samasuguseid otsisõnu kasutades samad vasted nagu meie kodulehel, vahe ainult selles, et kõik tuleb kirjutada inglise keeles (kui sa ei oska oma mõtet inglise keeles sõnastada, võid samuti meilt nõu küsida). Pildi otsimiseks tegutse nii:

6. Esilehel näed sa kahte otsinguriba, kuhu saab otsisõnu sisestada. Kollaseks tehtud “All” alt saad valida, kas soovid pilte (Photo), illustratsioone (Illustration), vektorgraafikat (Vector) või videod (Videos). Viimane üldjuhul trüki jaoks muidugi mõeldud pole! 😉

Fotolia esileht_all

7. Pärast otsima panemist avaneb vaade võimalike piltidega, mis vastavad sinu otsisõnale. Kui neid on palju, on lehe üla- ja alaservas numbrid, mis näitavad, kui mitme lehekülje hulgast sul valida võimalik on.

Otsingu vaade

8. Kui oled sobiva pildi leidnud, vajuta selle peale. Avaneb allolev vaade. Pildi nime all on failinumber, mida sul läheb vaja, et meie kodulehelt see pilt tellida. Kopeeri see number ja …

Pildi number Fotolias

9 … sisesta meie kodulehel sinna, kuhu muidu sisestaksid otsisõna ja ainsa valikuna tulebki ette just seesama pilt. Pilt wps

See pilt on ka automaatselt läinud eelvaates aktiivseks, nii et siis saadki juba hakata valima, millist fototoodet sa soovid ja millises suuruses. Kui sellega hätta jääd, vaata juhendit SIIT!

Küsimuste-mõtete-murede-rõõmude korral võid meile alati kirjutada aadressil [email protected]! :)
Mõnusat tellimist!

Kategooriad: Ideed,  Uudised

Lisa kommentaar